Et Vores Liv forløb

Tag på en "udvidet" kærestetur, hvor indholdet er væsentligt mere end blot at være sammen.

Et Vores Liv er en kærestetur, hvor programmet er fastsat og skræddersyet til jer og hvor I ikke skal tænke på andet end at følge med på et intenst forløb, som vil tage jer igennem en eksplosion af indtryk, samtaler og aktiviteter, der tilsammen vil give jer nye oplevelser af hinanden, genkalde gode følelser og ikke mindst en fælles ide og plan for, hvordan I ønsker at leve sammen, arbejde sammen, hjælpe hinanden og dyrke kærligheden i fremtiden.

På forløbet vil der være en dagsorden for temaer, I skal tale om. Formålet med at tage afsted sammen er at give sig tid til "At være gode sammen - for at blive sammen".

Det kan være ekstremt svært at tage hul på samtaler, som i hverdagen kan være svære at finde tid og mod til uden at det bliver kunstigt eller kejtet. Bliv gode sammen til at udarbejde en fælles Masterplan for jeres liv samt til at aftale "hjørneflag" for, hvordan I sikrer retning og fælles engagement i jeres forhold.

Hvem er I?

I er helt normale par, som er glade for hinanden, som vil hinanden men som ikke får prioriteret hinanden i hverdagen og som måske tager hinadnen lidt for givet.

I har ikke de store kriser i jeres forhold. I er ikke kede af jeres liv sammen. I synes jeres liv i det store hele fungerer godt, og at I har nået langt som par og team. Det kan være, at I oplever misforståelser eller har fastlåste vaner. Det kan også være, at I har samtaler, som har det med at ende det samme sted eller ikke helt kommer skridtet videre eller at der er langt mellem de gode samtaler, hvor I kommer i dybden. Det kan også være, at I simpelthen ikke får talt sammen eller ikke længere er sammen, som I engang var, og at I mangler skubbet videre. I føler måske, at jeres kontakt med hinanden mest handler om praktik og at praktikken ofte "vinder" over kærligheden og nærværet. Hvad venter I på? Gør noget godt for jer ...  

 

Eksempel på program: 

Programmet forløber typisk over en weekend fra fredag til søndag. Forløbet vil veksle mellem indlæg om metoder og værktøjer og øvelser og refleksioner, som I udfører for jer selv. Jeres dialoger foregår mellem jer to med mulighed for løbende facilitering og sparring efter behov.

Rammen for Vores Liv er ikke tilfældig. Omgivelserne og lokaliteten er nøje udvalgt, så de understøtter jeres dage sammen, så I oplever den rigtige balance mellem ro, nærvær, æstetiske oplevelser, fysiske aktiviteter, udsøgt mad og den tilpasse kant, der skaber minder og refleksioner, som I ikke glemmer.

Dag 1

Vi mødes om eftermiddagen  om fredagen, hvor I bliver budt velkommen, tjekker ind og får en introduktion til forløbet.

  Dag 1 handler om "dig" og "mig" hver især. Jeres personlige energi, jeres livsdisponeringer hver især, jeres personlige værdier og jeres personlige drømme. I skal opdage og genopdage hinanden – hvad tror I på, hvad er jeres prioriteter og drømme og hvordan vil I hver især gerne bruge jeres energi. 

  Dag 2 handler om jer som par - og jeres kærlighedsrelation. I skal ved hjælp af enkle metoder og værktøjer tale om og forstå, hvem I er som par – jeres præferencer, kærlighedssprog og faldgruber. Og så skal I lære den enkle og undervurderede kunst at kunne give og ikke mindst modtage anerkendende feedback. Dybest set handler dagen om jeres værdifulde forskelligheder, og hvordan I kan hjælpe og støtte hinanden frem mod det liv, den kærlighed og det samarbejde I ønsker fremadrettet i jeres liv.

Dag 3 handler om konkrete aftaler og vaner samt jeres fælles masterplan for, hvad I gør sammen og hver for sig for at ændre og udvikle det eksisterende - hen til det nye. Det lyder måske meget praktisk orienteret, når det handler om følelser, kærlighed og samvær. Men det er præcis det konkrete, der skal til for at udvikle og flytte noget meget ukonkret – kærlighed er ikke en uudtømmelig ressource, der holder sig selv i gang. Den skal næres, undersøges og hele tiden vedligeholdes.

Dagen rundes af midt på dagen, hvor vi sammen evaluerer forløbet.

Pris - se under Priser

Et Vores Liv forløb sikrer håndgribelige resultater, såsom:

  • En  mere struktureret og resultatorienteret dialog fremadrettet
  • En fælles MasterPlan for såvel det personlige som det fælles liv
  • Fælles oplevelser og samtaler, der kan og skal "kilde i maven"
  • En større forståelse for hinandens handlinger, motivationer og præferencer
  • En "anledning" til at involvere og forpligtige hinanden til at tage fuldt ansvar for sin egen og hinandens lykke
  • En livsvarig skabelon til løbende at holde hinanden og jer selv opdaterede på gennem hele livet
  • Vores Liv's hovedsigte er at være gode sammen - og at man bliver sammen

Har du lyst til at høre mere om et Vores Liv forløb, som er tilpasset til jer, er du velkommen til at kontakte Anne på mail eller telefon.