Priser

Forløb

Et Vores Liv forløb varer typisk fra fredag eftermiddag til søndag midt på dagen og kan typisk se ud sådan her:

  • Velkomstdrink og introduktion til Vores Liv
  • Et nøje tilrettelagt program, der vil guide jer og forkæle jer med en eksplosion af indtryk, samtaler og aktiviteter og løbende facilitering og sparring af Anne Dohrmann Hansen
  • 2 x Overnatning i dobbeltværelse på et hotel eller en lokation efter jeres ønske og efter aftale
  • 2 x Middag for to
  • 2 x Morgenmadsbuffet
  • 1 x Frokost (lørdag)

Hele pakken koster ca. kr 9.500-12.000,- Priserne og rammen for forløbet kan naturligvis variere afhængig af rammen, som vi aftaler i fællesskab.

 

Foredrag

Kan man blive ved at være forelsket? Hvordan får vi det til at blive ved med at kilde i maven? Kærlighedsrelationen i dag - en holdbar konstruktion? Interessant versus interesseret! Skal I ruskes lidt i og tør I hver især kigge indad og være ærlige?

Pris kr 5.000,- + udgifter til transpor

PREP kursus

Prisen for hele kurset pr. par inkl. materialer.

Kr. 2.995,-

Læs mere om PREP her

Et Parkursus (PREP) varer i alt 14 timer og da Vores Liv tilrettelægger kurset eksklusivt for jer, er I selv med til at fastsætte tidspunktet for afholdelse af kurset. Kurset kan enten tilrettelægges fordelt over en weekend eller 3-4 hverdage alt efter, hvad der passer jer.

Coaching

Pris for coaching - parvis eller individuelt

Ved opstart varer den gode introsamtale typisk 1,5-2  timer. I betaler dog kun for én time. Formålet med den uforpligtigende introsamtale er at vi lige finder hinanden og jeg får mulighed for at finde ud af, hvem og hvor I er.

Coaching sessioner kan foregå ansigt-til-ansigt eller online via telefon, Teams, Zoom, Messenger mm. Det er vigtigt, uanset om der vælges den ene eller anden form, at man kan sidde i fred og ro og at samtalen kan foregå i uforstyrrede rammer. Alle samtaler er fortrolige.

En introsamtale 1,5-2 timer koster kr. 650,- 

En coachingsession à 1 times varighed kr. 650,-

Jeg anbefaler som opfølgning på introsamtalen min. 2 x coaching sessioner

Ønsker I at købe et klippekort med 3 x coaching sessioner er prisen 1.500,- (normalpris 1.950,-).

NB! En brugt model er også, at den indledende introsamtale foregår med jer begge og herefter tager I en individuel session for derefter at tage en fælles session igen. <3

Tid, sted eller medie aftales fra gang til gang.